söndag 26 januari 2014

Marsvinsprylar

Jag gillar ju såklart att köpa grejer till marsvinen; myskorgar, tunnlar, olika sorters godis och sånt. Men det är lika roligt att köpa marsvinsrelaterade saker till sig själv. Säkert beror det lite på att utbudet inte är så stort, och man får anstränga sig lite. Marsvin har inte den självklara plats i shoppingutbudet som man kanske kunde förvänta sig... eller kräva.

En tygkasse från Eragons


Min fina mössa. Jag har hört illasinnade påståenden om att det egentligen är en hamster, men sånt lyssnar jag inte på...

Mitt första marsvinsplagg. Inköpt på en marknad i London.
 
Båda de här plaggen beställde jag på nätet, tror det var från USA. Men har tyvärr slarvat bort länken till sidan, och kommer inte ihåg vad den hette.
 
Superfina örhängen från Eragons. Tycker att de är lite lika grisen på den röda tröjan.

Och häromdagen kom min nya favorittidning...

Jag blev så förtjust i tidningen. Särskilt som den första text jag läser (med rubriken "Dear Piggy Slaves") innehåller detta:
"...we do understand how you feel about your guinea pigs, and we do empathise when things happen to them. We all feel the same. Therefore we are the normal ones. Those people who think 'they are just guinea pigs', really  are so wrong, and they are the strange ones".

Precis så är det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar